Bon Bini Beach is actief vanaf voorjaar 2014 en is ontstaan uit enthousiasme en liefde voor het strand maar ook vanwege mijn eigen behoefte voor meer gezond eten en drinken tijdens een dagje aan zee.

De 'kar' rijdt naar mijn mening op één van de mooiste locaties van Nederland namelijk over het zuidstrand van Zandvoort. Je kan de mobiele Beach Bar herkennen aan de rode vlaggen en de geur van versgebakken brood.

 

Wat het voor mij zo leuk maakt zijn de klanten, iedereen is anders en ook gelijk. De één komt voor een praatje de ander voor een lekker broodje. Kindjes komen zelf een ijsje halen met een euro. Iedereen heeft een dagje vrij. Alles mag, alles kan en niets hoeft. Mijn droom is uitgekomen om op de mooiste locatie te mogen werken en een klein beetje te kunnen bijdragen aan wat gezelligheid, vrolijkheid en gemak.

 

Kwaliteit staat uiteraard voorop. Ik ben altijd op zoek naar de beste producten (vaak biologisch) met de mooiste smaken. Vers fruit voor de shakes, alles wordt ter plekke gemaakt, zelfs de broodjes worden gebakken waar u bij staat. Bij de keuze van het vlees kijk ik niet alleen naar smaak maar ook heel belangrijk, welke voeding en levensonderhoud. Naar mijn mening proef je dat uiteindelijk.

 

Bon Bini Beach is uniek in Zandvoort met de verkoop van hawaiian shave ice. Dat zijn ijsklontjes die in een speciale machine worden geschaafd. Dat wordt daarna overgoten met een siroop wat het een heerlijk ijsje maakt. Je kan kiezen uit 12 verschillende smaken.

 

Voor wie van fruit houdt maar toch zin heeft in een lekker ijsje hebben we dit jaar ook een ijsje van puur en alleen aardbeien.

Verder hebben we een groot assortiment Ola ijsjes dus voor ieder wat wils.

 

Met het streven naar perfectie zijn we uitgekomen op de smaak van Illy koffie. Heerlijke cappuccino's en espresso's, zo te bestellen vanaf uw badlaken.

 

Tot snel op het strand!

 

 

Liefs, Roos